Ponneton kokkailu jatkuu edelleen, vaikka aikaakin olisi ollut.
Kaivelen pakastimesta paprikasuikaleita ja kesäporkkanoita, silppuan joukkoon ison sipulin, maustan oliiviöljyllä, suolalla ja rakuunalla, kaadan päälle jääkaapista vajaat puoli tölkillistä passataa. Uuniin vajaaksi tunniksi.
Edelleen kaivelen pakastimen uumenista mitäliepaneroituja seitifileitä. Uuniin.
Kuorin ja pilkon perunoita: kiehumaan ja myöhemmin muusiksi.
Raastan pari porkkanaa, teen vihersalaatin.
Kermaviilistä, sitruunasta, sinapista ja mausteista syntyy kastike kalalle.
Lämmitän bolonjämät siltä varalta että joku ei innostu kalasta. Hämmentävää kyllä, kaikki syövät kalaa ja perunamuusia. Todella outoa, koska normaaliolotilassa osa lapsista vastustaa paneroituja kaloja ja osa perunamuusia. Jälkikäteen harmittaa, koska bolonloput olisi voinut käyttää muullakin tavoin kuin seisottamalla niitä pöydässä.
Jälkiruuaksi lapsille banskunpuolikkaat ja ompunlohkoja.
5xkiittiäiti
*
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti