perjantai 12. lokakuuta 2012

Jämätorstai

Jääkaapin tyhjennystä.
Ruokana tarjoiltiin kanakiusausta ja kanarisottoa, muutaman päivän takaista perunamuusia ja kinkkukuutioita. Vegeversiona oli espanjalaishenkinen uunimunakas: kananmunia, paprikasuikaleita, porkkanaa, mausteita, juustoraastetta, vuohenjuuston jämät.

4xkiittiäiti
1xeimaistu

*
Ostoskärry päivän kauppareissun jäljiltä näytti melkein aneemisen tyhjältä, mutta summa kassakuitin häntäpäässä oli silti entisenlainen. Joku ruoka maksoi salaa enemmän kuin luulin.
Ruokalistasuunnittelu alkavalle viikolle jäi kotoisten läksyjenlukukriisien alle: ehdin kirjoittaa ruokalistasuunnitelmaani ohrapuuro ennen kuin syvennyin maailman jokien virtauksiin. Ja tietysti unohdin ostaa ohraryynit!

maitoa, maustamatonta jogurttia (sekä turkkilaista että luonto+), rahkaa, juustoa, juustoraastetta. Huomasin vasta nyt, että lasten välipalajogurtti puuttuu listasta kokonaan!

kaura- ja ruisleseitä, auringonkukansiemeniä, jauhoja, pikakaurahiutaleita, mysliä, hilloa, nuudeleita, mansikkakiisseli, mausteita

paprikasuikaleita, vadelmaa, mansikkaa, mustikkaa, sipulikuutioita, kalapuikkoja, porkkanaa

jauhelihaa, kylmäsavukalaa, pekonia, kanafilepihvejä, kanasuikaleita

sipulia, porkkanaa, tomaattia, kurkkua, salaattiaineksia, greippejä, appelsiineja, banaania, omenaa

Tänään täytyy siis vielä tehdä täydennysostoksia.

Alustava viikkoplään: yhdelle päivälle riisi- tai ohrapuuro, viikonlopulle keitto ja makaronilaatikko tai lihapullat, toiselle päivälle kanapekonipata, yhdelle päivälle kylmäsavulohikiusaus tai -pasta, yhdelle päivälle nuudelit ja jotain muuta kanasuikaleista. Vararuokana ne kalapuikot.

Ei kommentteja: