torstai 25. lokakuuta 2012

Juhlaruokaa

Kun juhla osuu arkeen, on ruuanlaitossakin haastetta. Arjen aikataulut sanelevat niin paljon.

Hääpäivän päivällisellä tarjoiltiin

porkkana-fetajuustososekeittoa
savukalaa
jamon serranoon käärityt kanafileet
kasvislisuke
pasta /peruna
vihersalaatti

ruokajuomana aikuisilla kuiva cava.

Jälkiruokana italialaisia makeuksia - torilla oli kiertelevä kauppias; aikuisille vaniljakahvit.

Ateria oli kaikkea muuta kuin sees ja kiireetön, mutta ruoka oli maistuvaa.

5xtosihyvä
Kaikki naperot toivottivat meille hyvää hääpäivää. Cavasta jäi lasilliset vielä illansuuhun; silloin olisi kyytipoikana maistunut tumma suklaa - se jäi nyt suuresta makuelämyksestä puuttumaan.

Ei kommentteja: