Jääkaapissa paketillinen maustamattomia broiskusuikaleita.
Sipulia ja porkkanaa silpuksi, pannulle suikaleiden kanssa.
Lisää sipulia ja porkkanaa kattilaan, riisiä muutama desi, kuullotetaan, maustetaan currylla. Lisätään vettä vähitellen ja nokare liemikuutiosta. Kun risotto on melkein valmis, puolet kanasuikaleista sekaan.
Lopuille suikaleille huiskaus jauhoja, vettä ja loraus kermaa sekä mausteita: kastikkeentapainen. Keitetään pastaa. Sekoitetaan pasta ja kastike juuri ennen tarjoilua yhteen.
Jääkaapista eilisen pastan jämät. Maustekurkkua, sipulia, herne-maissi-porkkanaa, kinkkukuutioita. Turskaus majoneesia. Italiansalaatintapainen.
Eiliset keitetyn perunan jämät. Kuutioiksi, maustetaan suolalla, oliiviöljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja kuivalla oreganolla. Sekaan chevremurua. Perunasalaatintapainen.
Porkkanoita, kukkakaalia ja kurkkua napostelupaloiksi. Kermaviilin joukkoon dippikastikeainekset. Dippikasviksia.
Pari näivettymäisillään olevaa omenaa kuutioiksi, pannulle rasvaa ja sokeria ja kuutiot. Karamellisoidaan hetki ja maustetaan kevyesti kanelilla. Jälkiruuaksi.
*
5x kiittiäiti. Maustamisen kanssa olisi voinut olla tällä kertaa vähän rohkeampi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti