viikon ensimmäinen jämäruokapäivä
annos makaronilaatikkoa, jauhelihaperunalaatikko ja sunnuntain jämäkasvikset uuniin kuumenemaan. Muutama orpo peruna paistinperunoiksi.
Sunnuntain jämäpastat, pari siivua kalkkunarullaa, sipuli, tomaatti, maustekurkkua, hemppaa, mausteita ja majoneesia: kalkkunapastasalaatti.
Perusvihersalaatti, porkkanaraasteen jämät.
Jälkiruokana biscottia. Hedelmät ja vastaavat iltapalalla.
Se mitä porkkanaraasteesta jäi, kohtasi loppunsa sämpylätaikinassa: n. 3 dl vettä, reilu desi porkkanaraastetta, suolaa, siirappia, pari desiä kaurahiutaleita, noin desi ruisjauhoja, riittävästi vehnäjauhoa, 2 tl kuivahiivaa, öljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti