keskiviikko 4. joulukuuta 2013

tiistainen kokkitaisto - helppoa arkiruokaa

Jääkaappi huhuili tyhjyyttään pääsääntöisesti siksi, että viime viikon kauppareissu oli vaatimaton. Kaupan kautta kotiin siis.


Kassillinen sapuskaa: viinirypäleitä, naposteluporkkanoita, ananas, meloninlohko, pari sitruunaa, pari punasipulia, muutama tomaatti, kurkkua, salaatti,  maito, kerma, pari purkkia rahkaa, pala savulohta, broiskusuikaletta, leipäjuusto. 
Loppusumma kolmenkympin huitteilla.

Ruuanvalmistus oli enimmäkseen pilkkomista ja paloittelua.

Ja mitä heistä tulikaan?

Savukala tarjoille sellaisenaan.
Kanapasta.
Vihersalaatti.
Marinoitua punasipulia
Naposteltavat porkkanat, vesimelonikuutiot, ananaskuutiot, viinirypäleitä. (kaikkia tarjolla salaattina päivällisellä)
Kuvasta puuttuu lämmin kasvislisuke (pakastepikkuporkkanaa, sipulia, tomaattia, halloumijuuston jämät jääkaapista)

Vesimelonia, rypäleitä ja ananasta on syöty myös ilta- ja aamupalalla sellaisenaan tai hedelmäsalaatissa. 
Ainoastaan vesimeloni on kulutettu loppuun, kaikkea muuta tarjoillaan myös tänään. Pasta virkistetään pastavuoaksi.

Leipäjuusto unohtui kokonaan, se syödään jälkiruokana tänään. Sen sijaan syötiin eilistä omenapiirakkaa jälkkäriksi.
Lisäksi syntyi leipä.

Ei kommentteja: