tiistai 19. tammikuuta 2016

Eväs- ja ruokaviikko 3

Eväät

maanantai: kanapata ja kasvislisuke, jälkkäriksi hedelmäsalaatti (appelsiini, sitruuna, viinirypäle)

tiistai: kurkku- ja porkkanatikkuja, rahkaa ja marjoja, hedelmäsalaatti (ananas, viinirypäle, sitruuna)

keskiviikko: kotona potemassa - söin broilerkiusausta ja hedelmiä

torstai: kalapastan jämät, hedelmäsalaatti

perjantai: rahkaa, marjoja, hedelmäsalaatti


Ateriat

maanantai: bataattikeitto + patonki, viikonlopun jämät (kanapata, pasta, paisti), jälkiruuaksi hedelmälautanen. Iltapalalla pannaria

tiistai: broilerkiusaus, jälkiruuaksi hedelmiä

keskiviikko: savukalapasta, hedelmiä jälkiruuaksi

torstai: nuudeliwok /kanacouscous, hedelmiä jälkiruuaksi

perjantai: kalaa ja ranskalaisia, hedelmiä

lauantai: pastaa ja kanakastiketta jokaiselle omassa tahdissaan

sunnuntai: pekoniin käärityt kanafileet, pastaa, kasviksia. Italialaista suklaakakkua

Ei kommentteja: